Nieuwe ronden nieuwe kansen 2019!

Nieuwe ronden nieuwe kansen.

De kerstboom staat weer te schitteren in menig woonkamer, zo ook in die van mij. Sommige kijken reikhalzend uit naar de kersttijd, anderen kunnen niet wachten tot het feestgedruis weer voorbij is. Voor mij en mijn gezin is dit vooral de tijd om de balans op te maken

Niet alleen privé wordt de balans opgemaakt, ook zakelijk is dit het moment om mezelf een spiegel voor te houden. Wat heeft het afgelopen jaar mij gebracht maar vooral wat heb ik kunnen bieden? Op het gebied van vastgoedstyling en -fotografie heb ik prachtige opdrachten mogen doen. Daarnaast een aantal interieur adviezen mogen geven waar ik ook heel blij van wordt, al staat dit staat nog een beetje in de startblokken en ben ik nog druk bezig mijn eigen stijl hierin te ontwikkelen. De concurrentie op het fotografie vlak is enorm en ook daarin ben ik dus nog zoekende welke richting ik nu precies op wil gaan en wat het beste bij mij en mijn bedrijf past.

 

TudorStyle? Wat mag je dan verwachten?

Het is belangrijk om zo nu en dan eens stil te staan bij wat je hebt bereikt en hoe je dat bereikt hebt, voor mij geldt op dit moment de vraag: “waar staat TudorStyle nu precies voor”? Het is een vraag die mij ook met enige regelmaat gesteld wordt.Betekent deze naam dat mijn manier van stylen en ontwerpen alleen maar verwijst naar het bekende Tudor Interiordesign (uit 1485-1603 met rijk gedecoreerde donkere meubels, panelen, plafondbalken en fraai geweven kleden) of betekent dit dat ik mijn eigen koers wil varen, eigenwijs ben en linksaf ga terwijl iedereen rechtsaf gaat?

 

Voor beide punten is wat te zeggen maar het betekent vooral dat de wensen van de klant centraal staan, dat ik samen met de klant aandacht besteed aan de mogelijkheden die er zijn, mogelijkheden te creëren en lef te hebben om een statement te maken, om groots uit te pakken of om het juist klein te houden met minimale wijzigingen die voor een groots effect kunnen zorgen.

Het maakt niet uit welke stijl ik persoonlijk mooi vind, (mocht je ooit bij mij naar binnen lopen dan valt de Eclectische stijl van mijn interieur je direct op :-)) het gaat om de aandacht die ik voor jou als klant heb, de tijd die ik neem om te luisteren, een probleem te benoemen en vooral samen met jou aan de slag te gaan om een interieur te creëren waar balans, functionaliteit en sfeerbeleving boven aan het wensenlijstje staat. Het gaat erom een stijl te creëren die bij jou past. Ook in mijn fotografie vind je dit terug, de tijd die ik hiervoor neem is essentieel voor het eindresultaat.

 Waarom TudorStyle?

 

De Tudor dynastie zorgde ervoor dat Engeland ten tijde van hun heerschappij een enorme bloeiperiode doormaakte op het gebied van literatuur, handel, architectuur en de wetenschap*. In het “Tudor” interieur draaide het vooral om functionaliteit, comfort, warmte, mooie materialen, veel hout en grote elementen. “Tudor” staat ook bekend om de asymmetrische stijl en het warme kleurenpalet.

Het gaat natuurlijk wel veel en veel te ver om mijn bedrijf te vergelijken met deze machtige dynastie en hun stempel op het 15e eeuwse interieur, maar wat je bij mijn interieurontwerpen wel duidelijk terugziet is dat ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen wil verwerken in mijn ontwerpen en styling. Denk aan wol, hout, katoen en linnen. Mooie stoffen die een natuurlijke, warme en rijke uitstraling hebben, stoffen die comfortabel zijn en die de natuur terug laten komen in het interieur. Stoere materialen zoals metaal en steen, die zorgen voor een mooi contrast en veel glas voor een natuurlijk lichtinval, ruimtelijkheid en uiteraard ook weer de natuur van buiten naar binnen haalt. Kortom werken met duurzame producten vormt de basis van mijn ontwerpen. 

 

Fotografie

In mijn fotografie zie je de liefde voor de natuur en architectuur duidelijk terug, de kleuren uit de natuur verwerk ik weer in mijn kleuradviezen. Maar niet alleen de kleuren uit de natuur spelen een grote rol ook de natuurlijke vormgeving van bomen, planten en bloemen is iets wat ik vaak toepas in mijn eindplan. Dit alles combineer ik dan heel graag met iets geks, iets grappigs iets waar je in de eerste instantie helemaal niet aan denkt maar wat wel een echte blikvanger in het interieur kan zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotobehang of accentmuur.

 

Anno 2019

 

Mijn plannen voor 2019 staan nog niet helemaal vast, ik ben nog druk bezig met de afrondende fase van mijn opleidingen interieur-/ en tuinontwerper (het vervolg op mijn opleiding interieurstylist), hierna volgt de cursus kleurenleer om nog meer de essentie van kleuren en kleurgebruik in het interieur te verwerken en ondertussen ben ik bezig met een webshop voor de verkoop van een deel van mijn beeldmateriaal. Deze zullen dan geleverd kunnen worden als fotoafdruk, canvas, aluminium en fotobehang. Uiteraard blijf ik ook in 2019 met heel veel plezier verkopers helpen met de presentatie van hun woning en de daarbij behorende fotoshoot, het geven van interieur- en kleuradviezen en natuurlijk blijf ik op pad gaan met mijn camera om mooie en vooral bijzondere plaatjes te schieten.

 

Voor nu wens ik iedereen prachtige feestdagen en een geweldig 2019!

Lieve groet,

Carin

PS:

Sta jij op het punt jouw woning in verkoop te zetten en kan jij wel wat advies gebruiken bij de verkooppresentatie of staat deze al een tijdje te koop en gebeurd er maar niets en heb jij vraagtekens bij de huidige presentatie?

PSS:

Wil jij zo graag jouw interieur eens goed aanpakken, heb je alles nieuw maar ontbreekt de juiste sfeer of durf jij het aan om kleur te bekennen in jouw interieur?

Mail dan naar info@tudorstyle.nl of bel me gewoon op 06 1945 4276. 

 

 

 

 

 

*Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Tudor_(dynastie)

1 reactie op “Nieuwe ronden nieuwe kansen 2019!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *