Makelaars

Verkoopstyling adviesrapport

Samenwerking = samen een fantastisch resultaat behalen. 

Carin van Amerongen-Klingen van TudorStyle is een veelzijdig verkoopstylist en interieurontwerper.

Zij werkt graag samen met verschillende professionals want een goede samenwerking met wederzijds respect voor elkaars expertise leidt tot mooie resultaten.  

Persoonlijk verkoopstylingsadvies:

De afspraak bij de klant start altijd met een persoonlijke kennismaking om vervolgens te inventariseren wat het huis nodigt heeft voordat deze in verkoop gaat. Tijd en aandacht voor de verkoper staat hierbij centraal. Iedere woning verdient een presentatie waar de potentiële huizenkoper verliefd op wordt. Want het draait tenslotte om de WOW factor, de juiste sfeerbeleving waardoor de potentiële huizenkoper tot actie overgaat. 

Tegen een aantrekkelijk instaptarief maak ik een zorgvuldige woningopname en geef direct praktische en waardevolle tips aan de verkopers waarmee ze aan de gang kunnen gaan. Binnen 24 uur  ontvangen verkopers en de makelaar een volledig uitgewerkt digitaal adviesrapport 

Mocht blijken dat de verkopers na mijn persoonlijk advies een verkoopstyling & meubelverhuur op prijs stellen, dan ontvangt men naast het digitale advies ook een voorstel voor de verkoopstyling.  

U kunt er voor kiezen mijn expertise op het gebied van verkoopstyling standaard in te schakelen zodra het verkooptraject in gang gezet wordt.  Uw klanten zijn dan verzekerd van goed onderbouwde adviezen, weergegeven in een rapport waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan. 

Voordeel voor u:

U bent geen tijd meer kwijt aan het geven van tips.

U hoeft geen tijd meer te besteden aan het benadrukken van het belang van een goede woningpresentatie.

Een adviesrapport wordt zodanig opgesteld dat het ook werkbaar is voor de verkoper. 

Verkopers kunnen met vragen over de presentatie direct contact opnemen met de stylist.

De kosten voor het adviesrapport kunnen verwerkt worden in de courtage of in de opstartkosten. 

Kiezen de verkopers er voor om mij persoonlijk in te schakelen voor de uitvoering van de verkoopstyling dan vervallen de kosten voor het adviesrapport. 

Contact: 

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier of  via info@tudorstyle.nl  Is er haast bij? Pak dan de telefoon en bel naar 06 19 45 42 76