Low budget? Maar toch een Masterbedroom?

#interieur #ontwerp #styling #posters

Creëer een Masterbedroom met de posters van posterstore

Voor de verandering ga ik het nu eens hebben over de finishing touch van de slaapkamer. Vaak toch een beetje een ondergeschoven kindje wanneer het gaat om vernieuwing en meestal hebben we er eigenlijk toch niet zoveel budget voor als deze tenminste al niet op gegaan is aan je woonkamer. Ontzettend jammer natuurlijk want het kan namelijk wel, op een budgetvriendelijke manier een prachtige slaapkamer creëren. Deze prachtige posters met bijpassende fotolijsten helpen jou al direct een eind op weg. Ik vertel je in dit blog wat je nog meer kunt doen om die luxe uitstraling te creëren met een klein budget.

Het eerste waar je rekening mee moet houden is de symmetrie van de afbeeldingen en accessoires. Ten tweede, zorg voor rust in de slaapkamer. Dit bereik je onder andere door de kleuren van de posters subtiel terug te laten komen in de slaapkamer. Het voorbeeld dat ik hier laat zien is een slaapkamer die ik toevallig net ingericht heb voor de verkoop.  

Voor deze slaapkamer wilde ik een luxe uitstraling, ik noem het ook wel hotel chic, creëren. Mijn keuze viel al snel op deze twee abstracte afbeeldingen, de kleuren van beide posters, zachte pasteltinten gecombineerd met goud laat ik terugkomen in het beddengoed.  Zachte materialen en grote tafellampen met velvet lampenkappen maken het geheel compleet. Natuurlijk mag het groen niet ontbreken in de slaapkamer.

Zoals ik al eerder schreef rust is belangrijk in een slaapkamer. Deze kamer heeft aardig wat kleur gekregen maar door de zachte pasteltinten en materialen in combinatie met een zwart wit pentekening oogt de kamer rustig, warm en relaxed.

Ben je geen fan van verschillende kleurtinten? Kies dan voor Ton-sur-ton tinten. Een zachte pasteltint, mooie materialen geven ook dat luxe hotelgevoel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *