#verkoopstyling een #marketingtool. Zie uw pand als een object die de allerbeste aandacht verdiend.

VERKOOPSTYLING & MEUBELVERHUUR

Gunt u uw woning de WOW factor?   

Verkoopstyling adviesrapport: Persoonlijk advies bij u thuis.

Tijdens ons gesprek leg ik u uit wat verkoopstyling inhoudt en waarom het zo belangrijk is voor een optimaal verkoopresultaat van uw woning.  Hierna lopen we samen door uw woning zodat ik aantekeningen kan maken voor een inhoudelijk advies, krijgt u van mij alvast wat standaard tips, en maak ik "werkfoto's" die ik gebruik voor het digitaal adviesrapport*.

Dit rapport ontvangt u binnen 24 uur na ons gesprek in uw mailbox. Mocht tijdens ons gesprek blijken dat u een passend voorstel voor een complete verkoopstyling en/of meubelverhuur op prijs stelt dan ontvangt u tevens een voorstel die op uw woning van toepassing is. 

          Duur:  maximaal  2 uur      

         *Kosten: Aan dit advies en rapport zitten kosten verbonden. 

TIP: Volle boekenkast? Begin dan alvast met uitzoeken welke boeken u niet meer mee wilt verhuizen.  Vaak wordt geadviseerd de boekenkast helemaal leeg te halen en wat woonaccessoires ervoor in de plaats te zetten. Ik adviseer regelmatig om de boeken op hoogte verticaal in de kast te leggen en een stapel boeken horizontaal op stapel  voor een rustiger beeld in de kast.  Hou het rustig en overzichtelijk en laat een plank of een vak over voor een mooie vaas of sculptuur.

Verkoopstyling: 

U heeft van mij al een uitgebreid verkoopstyling *advies via de mail gekregen.  Op de dag van de fotoshoot kom ik de woning restylen voor de verkoop. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van bestaand meubilair en vul dit aan met extra woonaccessoires en (klein) meubilair die u bij mij kunt huren of desgewenst zelf kunt aanschaffen. Deze spullen blijven gedurende de verkoop achter en worden in geval van verhuur nadat de woning verkocht (onder voorbehoud) is weer opgehaald.  Duur: maximaal 4 uur.

 

Meubelverhuur & styling

Een lege woning laat weinig aan de verbeelding over. Niet iedereen is in staat een ruimte goed te visualiseren. In een lege ruimte vallen de negatieve punten van de woning dubbel zo hard op.  Ik bied u volledige meubelpakketten aan die u kunt huren gedurende de verkoop van de woning. 

Een pakket bestaat uit: 

Woonkamer en eetkamer meubilair inclusief accessoires

Slaapkamermeubilair inclusief accessoires

Werk-/ studeerkamer meubilair inclusief accessoires.

Badkamer- en keukenaccessoires

Om de kosten relatief laag te houden werk ik deels met het kartonnen meubilair van Cubiqz (niet van echt te onderscheiden) aangevuld met klein meubilair en diverse woonaccessoires.  Zodra uw woning verkocht (onder voorbehoud) is, kom ik de spullen weer weghalen. 

Extra mogelijkheden:  

Deels meubel en woonaccessoires verhuur.  Hier kunt u denken aan styling accessoires en een gedeeltelijke inrichting. 

Licht achterstallig onderhoud, kleine reparaties en schilders werkzaamheden.

Opruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes.

Tuinwerkzaamheden.

Artist Impression.

*Investering: 

Ieder huis is uniek en iedere opdracht vraagt om een andere aanpak, daarom zult u op mijn website geen prijzen vinden.  Tijdens een telefonisch gesprek leg ik u graag uit hoe ik te werk ga, wat u van mij  kunt verwachten en worden uw wensen besproken. Mocht u naar aanleiding van dit gesprek interesse hebben in een inhoudelijk advies dan plannen we een afspraak op locatie in en start ik gelijk met het maken van een opzet van een *digitaal adviesrapport. Daags na ons gesprek ontvangt u van mij het digitale adviesrapport alsmede een voorstel op maat.

*Aan mijn persoonlijk advies en rapport zijn kosten verbonden.  Voor meer informatie kunt u mijn persoonlijk benaderen via 06 1945 4276 of via info@tudorstyle.nl 

 

 

FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE

 

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE  creëert de juiste sfeer. 

Door op de juiste manier een interieur of product te fotograferen vertel je een verhaal, je creëert een sfeerbeleving, Een goede foto verleidt. Een professionele video versterkt dit verhaal en laat de sfeer tot leven komen.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voordat ik met mijn camera aan de slag ga lopen we eerst alle ruimtes door.  In iedere ruimte staan spullen die ik niet op de foto wil terugzien. Die worden ter plekke weggehaald. Sommige ruimtes kunnen wel weer een extra accessoire gebruiken of soms is de indeling niet logisch. Ook dat wordt ter plekke geregeld. 

Wanneer schakelt u mijn hulp in? 

Een professionele fotopresentatie van uw huis en omgeving.

Interieurfotografie.

Projectfotografie.

Product fotografie.

Videografie van uw woning of bedrijf, eventueel voorzien van voice-over en motion graphics.

Voorzien van professionele foto-retouching.

Er wordt alleen met professionele apparatuur gewerkt.

info@tudorstyle.nl #samenwerken #makelaar