Carin van Amerongen

Interieurstylist en fotograaf bij TudorStyle. De eerste vraag die men vaak stelt is: "waar komt de naam Tudor vandaan"? Heel simpel, mijn doopnaam is Tudor en Tudor verwijst naar een bouwstijl in de Engelse architectuur ten tijde van de heerschappij van het Vorstenhuis Tudor. Waar staat TudorStyle dan voor? Ik kan mij zo voorstellen dat je al snel denkt dat ik alleen maar in de stijl van een oud Engels vorstenhuis ontwerp. Niets is echter minder waar. TudorStyle staat voor groots, anders dan anders, out of the box denken, statements maken. Je durven onderscheiden van de rest. Liever een grote bank of een bijzondere kast als statement dan allemaal losse elementen, een groot schilderwerk, een bijzondere fotocollage of een opvallende accentmuur, een one of a kind wallpaper. De natuur en bijzondere architectuur loopt als een rode draad door mijn ontwerpen en fotografie heen. Ik werk voornamelijk met natuurlijke materialen, zoals hout, wol, katoen, steen, linnen. In mijn kleuradvies vindt je het kleurenpalet van de natuur terug, dat loopt van aardse tinten tot opvallende kleuraccenten. Daarnaast vind ik het vooral bijzonder om mensen te mogen helpen en met hen samen te werken naar een fantastisch eindresultaat. Ik heb mijn opleiding voor interieurstyling en ontwerp met succes afgerond, ben gecertificeerd verkoopstyliste. Fotografie is iets wat ik al bijna mijn hele leven doe. Door het volgen van workshops en trainingen maar vooral door het dagelijks te doen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen bezoek ik beurzen en volg ik workshops en lezingen. maar het meeste leer ik vooral in de praktijk, door goed te luisteren en vooral door te durven. TudorStyle is een kleine onderneming voor particulieren, makelaars en overige (vastgoed)- bedrijven en heeft 12 jaar werkervaring opgedaan in de makelaardij als allround medewerker.

Contact

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op via M: 06 19 45 42 76 of E: info@tudorstyle.nl. Krijgt u mijn voicemail? Wilt u dan uw naam en telefoonnummer inspreken dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Stuur direct een bericht.

Contact informatie

www.tudorstyle.nl

Vliegtuiglaan 31

3769 JM Soesterberg

06 1945 4276

info@tudorstyle.nl

Privacyverklaring TudorStyle 

Alg. Voorwaarden TudorStyle 

 

 

RECENSIES

Recensie seniorenappartement Zeist

v.Zijl  te Amstelveen 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
Carin heeft mijn appartement - dat in de verkoop stond - gerestyled en gefotografeerd. Dit heeft direct in meer bezichtigingen en in een snelle verkoop geresulteerd.
Ik was blij verrast met de prijs/kwaliteit verhouding en met de vlotte en prettige manier van samenwerken.

 

J.B. Soesterberg 

Allereerst de vrouw achter Tudorstyle, een ontzettende lieve en vriendelijke vrouw. niks is te veel of moeilijk. Door haar goede styling en mooie foto's van ons huis, die zij tevens ook zelf maakt was het in een paar dagen verkocht. Tudorstyle is echt een aanrader.

 

 

M.J  Soesterberg

Hoi Carin, dank je wel voor de mooie foto's. Van sommige word ik iets enthousiaster als van andere, maar dat komt voornamelijk omdat het raar is zo je eigen huis op een plaat te zien met alle tekortkomingen die wij kennen. Een ander ziet dat waarschijnlijk niet . Nogmaals dank voor jouw enthousiasme, het was een feestje om dit samen met jou te mogen doen. 

Lieve groet, 

 

MW. C. T.  uit Soesterberg 

Hallo Carin,

Dank voor de foto's. Best gek om ons huis zo te zien, je hebt er iets heel moois van gemaakt! 

 

B d. T

Beste Carin, 

Heel erg bedankt voor de mooie foto's! 

Het is dat we inmiddels een andere woning gekocht hebben want we zijn door deze foto´s opnieuw verliefd geworden op deze woning..;)

 

Dhr. v. E uit Soesterberg

Dag Carin,

Wat een prachtige reportage heb je gemaakt. Ik denk er zelfs over om het
huis uit de verkoop te halen, want ik woon eigenlijk in een paleisje.
Zelf zie je dat niet meer na 20 jaar.
Maar mijn nieuwe appartement is ook de moeite waard en een stuk
makkelijker om te onderhouden. Dus toch maar naar Barneveld.
Ik denk dat met deze reportage het moment van verhuizen wel heel snel
kan naderen.  Ik heb het erg prettig gevonden om met je kennis te maken en wens je
heel veel succes in de toekomst.

 

Aanbeveling mw. E uit Baarn 

Persoonlijke service! Mooie combinatie van styling én fotografie! Zeer betaalbaar, zeker als je met deze service een hogere verkoopprijs voor je pand krijgt.

 

Reactie van dhr. en mw. B.  Soesterberg 

Terwijl Carin onze woning van binnen en van buiten fotografeerde, heeft haar echtgenoot de plattegronden gemeten en naderhand bewerkt voor Funda. Carin had oog voor de juiste plekjes in huis. De liefde van ons voor het huis heeft ze heel goed geetaleerd.
Mede door de prachtige foto’s,  is ons huis beter bekeken dan gelijksoortige woningen.
 
Carin bedankt en ook je man voor het goede werk.

 

Reactie van Karin op een totaal interieurplan.

Was ook erg leuk en gezellig om te doen. En huisje is echt paleisje geworden

Reactie van Dick en Paula op interieurontwerp:

Totaalplan voor de woon-eetkamer en serre.

Wij wilden allebei een nieuw interieur en zaten compleet vast. Wij wilden allebei iets anders en kwamen er dus niet uit. Daarom hebben wij Carin benaderd en haar gevraagd om ons hierbij te helpen. We kregen de opdracht om ieder een mood board te maken en Carin combineerde onze ideeën in een prachtig uitgewerkt plan. Alle aspecten werden apart in beeld gebracht door haar: de inrichting, de meubels, de materialen, de verlichting etc. Ze hield goed rekening met onze wensen en niet geheel onbelangrijk: ook met het budget. Samen met haar zijn we wezen shoppen en aan de slag gegaan. Onze woonkamer is prachtig geworden met een warme sfeer. We zijn erg happy met wat Carin voor ons heeft gedaan! Wat zij bedacht heeft, hadden we nooit zelf kunnen bedenken of gedurfd. Het loont om een specialist, zoals Carin, in te schakelen.

Reactie projectontwikkelaar inrichting informatiecentrum:

Ziet er allemaal heel goed uit. Fijn dat je zo snel kon schakelen.

Verkoper Garderen:  Foto's zien er top uit! Dit gaat verkocht worden!!! 

Prachtige recensie van Ramon & Lisa uit Soesterberg,
'Binnen een week nadat onze woning op Funda is gezet, werden de eerste bezichtigingen door serieuze kijkers ingepland. Daaruit volgden direct diverse biedingen, echt super! Nu, een maand later, is het voorlopig koopcontract getekend. 

Natuurlijk ligt dit deels aan de goede periode waarin we verkopen, is het een super leuk huis en denkt de makelaar mee. Maar ook de styling op onze foto's hebben een verschil gemaakt. Dit is niet meetbaar, maar wel waarschijnlijk,gezien het aantal geinteresseerden op Funda vergeleken bij het gemiddelde te koop staande huis.

Tudorstyle denkt mee, werkt persoonlijk, is prettig in de omgang en zorgt ervoor dat met weinig middelen/kosten je huis zo aantrekkelijk mogelijk op Funda verschijnt.

Carin bedankt!'

 Dhr. W. uit Soesterberg  Hoi Carin,
We zijn heel erg tevreden over het werk dat je geleverd hebt. Wij denken dat dit zeker de verkoop van het huis zal gaan bevorderen. Foto's zijn erg mooi geworden en zeker van toegevoegde waarde voor de verkoop van het huis. Bedankt voor alle tijd en energie die je er in gestoken hebt!

mw. S. uit Houten Absolute must! Zo onderschat wat het effect is. Even iets investeren en het verdient zichzelf zo weer terug bij de verkoop. Wij hebben het vorig jaar ook gedaan en het verschil was geweldig! Het huis werd daarna zo verkocht voor een goede prijs. Hopla! #smartmove #investeren #meercentjesoverhoudenaanheteind

Makelaar Ridderkerk
Een fantastische en enthousiaste samenwerking met Carin van Amerongen! Zij heeft precies datgene gedaan dat dit appartement nodig had voor de verkoop en met zoveel plezier hebben we dit samen opgepakt. En uiteraard met dank aan Richard voor de mooie plaatsjes, kortom een super teamwork! ;-