INTERIEURSTYLING

Bij interieurdesign draait het om u! Om uw visie en persoonlijkheid. Wat zijn uw wensen, wat is uw stijl? Het lukt u maar niet om de juiste sfeerbeleving te creëren of u wilt zo graag meer kleur in het interieur.

Interieurstyling advies

U komt er niet meer uit? U wilt graag een kleur op de muur maar durft dit niet aan. Die ene bank of kast waar u al jaren van droomt maar waarvan u denkt dat deze absoluut niet combineert met u huidig interieur? Ik kom u hier graag bij helpen. Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik u wat de mogelijkheden zijn. Mocht u naar aanleiding van dit gesprek interesse hebben in een inhoudelijk advies dan gaan we aan de slag. U krijgt alle tijd om uw vragen te stellen en de problemen te benoemen voor een ruimte die u graag anders wilt. U heeft wellicht zelf al een sfeerimpressie gemaakt. Tijdens ons gesprek maak ik een situatieschets en krijgt u alvast indicatie van een kleur en/of interieuradvies. Daags hierna ontvangt u van mij een digitaal adviesrapport alsmede een voorstel op maat.

Interieurstyling

Bij een interieurstyling op maat kom ik eerst bij u thuis voor een kennismaking. Daarna bespreken we wat uw wensen zijn. Vervolgens zal ik de ruimte waar het om gaat opmeten en fotograferen.

Wat houdt een compleet interieurplan in?

U kunt het volgende van mij verwachten. Een moodboard, waarin ik de gekozen stijl en sfeer laat zien, een kleur- & materialenplan met originele stalen, een meubel- en accessoireplan, plattegrond met indelingsplan, verlichtingsplan, shoppinglist met budgetoverzicht en de uiteindelijke presentatie bij u thuis.

Vastgoedstyling. De juiste presentatie neerzetten voor een optimale sfeerbeleving. De verkoop van uw woning, er komt heel wat bij kijken. Vele factoren bepalen een snelle verkoop maar door deze krachtige marketingtool goed in te zetten vergroot u de kans op een goed verkoopresultaat.

VERKOOPSTYLING

Verkoopstyling advies: Persoonlijk advies bij u thuis. U kunt kiezen voor een uitgebreid verkoopstyling advies. Tijdens ons kennismakingsgesprek leg ik u uit wat verkoopstyling is en waarom het zo belangrijk is voor een goede verkoop van uw woning.  Mocht u na ons gesprek interesse hebben in een inhoudelijk advies dan lopen we samen door de woning en krijgt u van mij globaal een paar tips per ruimte. Ondertussen maak ik "werkfoto's' die ik gebruik voor een digitaal adviesrapport. Dit rapport ontvangt u daags na ons gesprek alsmede een voorstel op maat.

Fotostyling: Basisstyling  voorafgaande de fotoshoot. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande woonaccessoires. Voordat ik bij u langs kom voor de fotoreportage ontvangt u van mij een aantal verkoopstyling tips per mail.

 

Extra mogelijkheden:  

 • Meubelverhuur.
 • Woonaccessoires verhuur.
 • Licht achterstallig onderhoud, kleine reparaties en schilderswerkzaamheden.
 • Opruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes.
 • Tuinwerkzaamheden.
 • 2D en 3D plattegrond en Artist Impression.

 

Voorstel op maat.

Elk huis is uniek en iedere opdracht vraagt om een andere aanpak, daarom zult u op mijn website geen prijzen vinden.  In een persoonlijk gesprek leg ik u graag uit hoe ik te werk ga, wat u van mij  verwachten kunt  en bespreken wij u wensen. Mocht u naar aanleiding van onze kennismaking interesse hebben in een inhoudelijk advies dan start ik gelijk met een opzet van een digitaal adviesrapport. Daags na ons gesprek ontvangt u van mij het digitale adviesrapport alsmede een voorstel op maat.

Aan dit adviesrapport zijn alleen kosten verbonden indien u verder geen gebruik wilt maken van mijn diensten. Besluit u mijn voorstel te accepteren dan vervallen de kosten van het adviesrapport.

 

Professionele fotografie creëert de juiste sfeer. Door op de juiste manier een interieur of product te fotograferen vertel je een verhaal, je creëert een sfeerbeleving, Een goede foto verleidt. Een professionele video versterkt dit verhaal en laat de sfeer tot leven komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE

 • Een professionele fotopresentatie van uw huis en/of omgeving.
 • Interieurfotografie.
 • Projectfotografie.
 • Fotostyling.
 • Videografie van uw woning of bedrijf, eventueel voorzien van voice-over en motion graphics.
 • Voorzien van professionele foto-retouching.
 • Er wordt alleen met professionele apparatuur gewerkt.