MAKELAARS

Samenwerking = samen een fantastisch resultaat behalen. 

Carin van Amerongen-Klingen van TudorStyle is een veelzijdig stylist en fotograaf. Specialisme vastgoed en interieurs. Zij komt sowieso eerst persoonlijk bij de verkopers langs om te inventariseren wat het huis nodigt heeft om te “shinen” op Funda en op de website van de makelaar en op social media. 

Iedere woning verdient een presentatie waar de potentiële huizenkoper verliefd op wordt. Want het draait tenslotte om de WOW factor en om de potentiële huizenkoper.  

Voor een aantrekkelijk instaptarief maakt Carin een zorgvuldige woningopname en geeft direct praktische en waardevolle tips aan de verkopers waarmee ze aan de gang kunnen gaan. Daags hierna ontvangen verkopers en de makelaar een volledig uitgewerkt digitaal adviesrapport 

Mocht blijken dat verkopers juist een verkoopstyling op prijs stellen, dan heeft men de keuze uit diverse pakketten, van  basis verkoopstyling tot complete meubelverhuur. Naast het digitaal rapport ontvangt met ook een voorstel op maat. 

Als makelaar kunt u er voor kiezen om Carin standaard in te schakelen voor een digitaal verkoopstyling adviesrapport en het tarief hiervoor eventueel op te nemen in uw opstartkosten.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier of natuurlijk even bellen naar 06 19 45 42 76

 

Verkoopstyling

Verkoopstyling adviesrapport: Persoonlijk advies bij u thuis. U kunt kiezen voor een uitgebreid verkoopstyling advies. Tijdens een kennismakingsgesprek leg ik u uit wat verkoopstyling is en waarom het zo belangrijk is voor een goed verkoopresultaat van uw woning.  Mocht u na ons gesprek interesse hebben in een inhoudelijk advies dan lopen we samen door de woning en krijgt u van mij globaal een paar tips per ruimte. Ondertussen maak ik "werkfoto's' die ik gebruik voor een digitaal adviesrapport. Dit rapport ontvangt u daags na ons gesprek alsmede een voorstel op maat. 

Duur:  maximaal 1 uur

Fotostyling: Basis styling voorafgaande de fotoshoot. Bij deze styling wordt in principe alleen gebruik gemaakt van bestaande woonaccessoires.

Duur: maximaal 2 uur

Basis verkoopstyling inclusief fotografie:  U heeft van mij al een uitgebreid verkoopstyling advies via de mail gekregen.  Op de dag van de fotoshoot kom ik de woning restylen voor de verkoop. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van bestaand meubilair en vul dit aan met nieuwe woonaccessoires en (klein) meubilair die u kunt kopen of huren.  

Duur: maximaal 8 uur. 

Extra mogelijkheden:  

 • Meubelverhuur.
 • Woonaccessoires verhuur.
 • Licht achterstallig onderhoud, kleine reparaties en schilderswerkzaamheden.
 • Opruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes.
 • Tuinwerkzaamheden.
 • 2D en 3D plattegrond en Artist Impression.

Ieder huis is uniek en iedere opdracht vraagt om een andere aanpak, daarom zult u op mijn website geen prijzen vinden.  In een persoonlijk gesprek leg ik u graag uit hoe ik te werk ga, wat u van mij  verwachten kunt  en bespreken wij u wensen. Mocht u naar aanleiding van onze kennismaking interesse hebben in een inhoudelijk advies dan start ik gelijk met een opzet van een digitaal adviesrapport. Daags na ons gesprek ontvangt u van mij het digitale adviesrapport alsmede een voorstel op maat.

Aan dit adviesrapport zijn alleen kosten verbonden indien u verder geen gebruik wilt maken van mijn diensten. Besluit u mijn voorstel te accepteren dan vervallen de extra kosten van het adviesrapport.

Tik op de foto's voor een volledige reportage. 

 

INTERIEURONTWERP

Bij interieurdesign draait het om u! Om uw visie en persoonlijkheid. Wat zijn uw wensen, wat is uw stijl? Het lukt u maar niet om de juiste sfeerbeleving te creëren of u wilt zo graag meer kleur in het interieur.

Interieurstyling advies

U komt er niet meer uit? U wilt graag een kleur op de muur maar durft dit niet aan. Die ene bank of kast waar u al jaren van droomt maar waarvan u denkt dat deze absoluut niet combineert met u huidig interieur? Ik kom u hier graag bij helpen. Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik u wat de mogelijkheden zijn. Mocht u naar aanleiding van dit gesprek interesse hebben in een inhoudelijk advies dan gaan we aan de slag. U krijgt alle tijd om uw vragen te stellen en de problemen te benoemen voor een ruimte die u graag anders wilt. U heeft wellicht zelf al een sfeerimpressie gemaakt. Tijdens ons gesprek maak ik een situatieschets en krijgt u alvast indicatie van een kleur en/of interieuradvies. Daags hierna ontvangt u van mij een digitaal adviesrapport alsmede een voorstel op maat.

Interieurstyling

Bij een interieurstyling op maat kom ik eerst bij u thuis voor een kennismaking. Daarna bespreken we wat uw wensen zijn. Vervolgens zal ik de ruimte waar het om gaat opmeten en fotograferen.

Wat houdt een compleet interieurplan in?

U kunt het volgende van mij verwachten. Een moodboard, waarin ik de gekozen stijl en sfeer laat zien, een kleur- & materialenplan met originele stalen, een meubel- en accessoireplan, plattegrond met indelingsplan, verlichtingsplan, shoppinglist met budgetoverzicht en de uiteindelijke presentatie bij u thuis.

FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE

Een goed verkoopresultaat staat of valt met de presentatie van de woning en dat geldt zeker voor de fotografie. Professionele fotografie is daarom een must om de woning perfect in beeld te krijgen. Voordat ik met mijn camera aan de slag ga kom ik eerst persoonlijk langs voor een woningopname. Ik geef voor de vuist weg alvast wat bruikbare tips waarmee u aan de slag kunt gaan. Indien gewenst maak ik een adviesrapport voor u. Hierna wordt pas een definitieve afspraak gemaakt voor de fotoshoot. 

Waarvoor kunt u mijn hulp inschakelen? 

 • Een professionele fotopresentatie van uw huis en omgeving.
 • Interieurfotografie.
 • Projectfotografie.
 • Productfotografie.
 • Fotostyling.
 • Videografie van uw woning of bedrijf, eventueel voorzien van voice-over en motion graphics.
 • Voorzien van professionele foto-retouching.
 • Er wordt alleen met professionele apparatuur gewerkt.