Carin van Amerongen

Mijn naam is Carin van Amerongen-Klingen. Eigenaar bij TudorStyle Interieuradvies - interieurfotografie - woningpresentatie. De eerste vraag die men vaak stelt is: "waar komt de naam Tudor vandaan"? Mijn volledig naam luidt als volgt: Catharina Maria Tudor. Tudor verwijst naar een bouwstijl in de Engelse architectuur ten tijde van de heerschappij van het Vorstenhuis Tudor. Interieur en fotografie, van meer dan gemiddelde interesse naar hobby, naar 12 jaar werkervaring in de makelaardij, naar eigen bedrijf. Zo gek kan het lopen. Ik vind het vooral bijzonder om mensen te mogen helpen en met hen samen te werken naar een fantastisch eindresultaat. Door het volgen van de laatste ontwikkelingen op gebied van interieur en fotografie d.m.v. cursussen, lezingen en workshops houd ik mijzelf scherp en mijn kennis actueel. TudorStyle is een zelfstandige onderneming voor particulieren, makelaars en overige (vastgoed)- bedrijven.

Contact

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op via M: 06 19 45 42 76 of E: info@tudorstyle.nl. Krijgt u mijn voicemail? Wilt u dan uw naam en telefoonnummer inspreken dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Stuur direct een bericht.

Contact informatie

www.tudorstyle.nl

Vliegtuiglaan 31

3769 JM Soesterberg

06 1945 4276

info@tudorstyle.nl

Lid van BNS Crisp Beroepsvereniging van Nederlandse Stylisten.

Privacyverklaring TudorStyle 

Alg. Voorwaarden TudorStyle 

 

 

RECENSIES

Reactie van dhr. en mw. B.  Soesterberg 

Terwijl Carin onze woning van binnen en van buiten fotografeerde, heeft haar echtgenoot de plattegronden gemeten en naderhand bewerkt voor Funda. Carin had oog voor de juiste plekjes in huis. De liefde van ons voor het huis heeft ze heel goed geetaleerd.
Mede door de prachtige foto’s,  is ons huis beter bekeken dan gelijksoortige woningen.
Carin bedankt en ook je man voor het goede werk.

 

Reactie van Karin op een totaal interieurplan.

Was ook erg leuk en gezellig om te doen. En huisje is echt paleisje geworden

Reactie van Dick en Paula op interieurontwerp:

Totaalplan voor de woon-eetkamer en serre.

Wij wilden allebei een nieuw interieur en zaten compleet vast. Wij wilden allebei iets anders en kwamen er dus niet uit. Daarom hebben wij Carin benaderd en haar gevraagd om ons hierbij te helpen. We kregen de opdracht om ieder een mood board te maken en Carin combineerde onze ideeën in een prachtig uitgewerkt plan. Alle aspecten werden apart in beeld gebracht door haar: de inrichting, de meubels, de materialen, de verlichting etc. Ze hield goed rekening met onze wensen en niet geheel onbelangrijk: ook met het budget. Samen met haar zijn we wezen shoppen en aan de slag gegaan. Onze woonkamer is prachtig geworden met een warme sfeer. We zijn erg happy met wat Carin voor ons heeft gedaan! Wat zij bedacht heeft, hadden we nooit zelf kunnen bedenken of gedurfd. Het loont om een specialist, zoals Carin, in te schakelen.

Reactie projectontwikkelaar inrichting informatiecentrum:

Ziet er allemaal heel goed uit. Fijn dat je zo snel kon schakelen.

Verkoper Garderen:  Foto's zien er top uit! Dit gaat verkocht worden!!! 

Prachtige recensie van Ramon & Lisa uit Soesterberg,
'Binnen een week nadat onze woning op Funda is gezet, werden de eerste bezichtigingen door serieuze kijkers ingepland. Daaruit volgden direct diverse biedingen, echt super! Nu, een maand later, is het voorlopig koopcontract getekend. 

Natuurlijk ligt dit deels aan de goede periode waarin we verkopen, is het een super leuk huis en denkt de makelaar mee. Maar ook de styling op onze foto's hebben een verschil gemaakt. Dit is niet meetbaar, maar wel waarschijnlijk,gezien het aantal geinteresseerden op Funda vergeleken bij het gemiddelde te koop staande huis.

Tudorstyle denkt mee, werkt persoonlijk, is prettig in de omgang en zorgt ervoor dat met weinig middelen/kosten je huis zo aantrekkelijk mogelijk op Funda verschijnt.

Carin bedankt!'

 Dhr. W. uit Soesterberg  Hoi Carin,
We zijn heel erg tevreden over het werk dat je geleverd hebt. Wij denken dat dit zeker de verkoop van het huis zal gaan bevorderen. Foto's zijn erg mooi geworden en zeker van toegevoegde waarde voor de verkoop van het huis. Bedankt voor alle tijd en energie die je er in gestoken hebt!

mw. S. uit Houten Absolute must! Zo onderschat wat het effect is. Even iets investeren en het verdient zichzelf zo weer terug bij de verkoop. Wij hebben het vorig jaar ook gedaan en het verschil was geweldig! Het huis werd daarna zo verkocht voor een goede prijs. Hopla! #smartmove #investeren #meercentjesoverhoudenaanheteind

Makelaar Ridderkerk
Een fantastische en enthousiaste samenwerking met Carin van Amerongen! Zij heeft precies datgene gedaan dat dit appartement nodig had voor de verkoop en met zoveel plezier hebben we dit samen opgepakt. En uiteraard met dank aan Richard voor de mooie plaatsjes, kortom een super teamwork! ;-