Nieuwe trend en blijvertjes Kerst & Cadeau fair Kasteel Groeneveld Baarn

Middagje Kerst & cadeau fair kasteel Groeneveld te Baarn.

Zondagochtend, een hele druilerige ochtend kan ik wel zeggen, op stap met goede vriendin Paula naar de kerst & cadeau fair in Baarn, locatie kasteel Groeneveld. Hoe mooi wil je het hebben, wat een prachtige locatie.

Het gaat mij iets te ver om alle kramen te benoemen, zoveel moois heb ik gezien dus ik hou het op twee ondernemingen die mij persoonlijk erg aanspreken.

Als 1e de kraam van Jansen en Jansen Buiten koken. Voor mij een compleet nieuwe manier van buiten koken, geen barbecue of buiten koken op gas, je weet wel met zo’n enorme buitenkeuken die heel veel ruimte in beslag neemt en die je eigenlijk bijna niet gebruikt behalve als barbecue :-), maar koken in een vuurpot of met behulp van een vuurkachel op de Roemeense manier.  Heel veel en vooral lekkere maaltijden kun je hierop bereiden, niet alleen de bekende Goulash en soepen maar ook wokken behoort tot de mogelijkheden. En het blijft natuurlijk niet bij het koken op zich, alle bijhorende accessoires zijn er natuurlijk ook bij. Eigenlijk moet je gewoon even op hun website kijken http://jansenjansenbuitenkoken.nl/  hier vind je alle producten, uitleg en recepten.

Geloof mij dit wordt de nieuwe trend van komende zomer. Lekker met zijn allen, familie en/of vrienden, om de kookpot heen, muziek erbij, lekker drankje en het grote genieten kan beginnen!

Van hieruit door naar Gnus wonen. Prachtige , landelijke woonaccessoires die ook perfect passen bij mijn eclectische interieurstijl. Mooie, natuurlijke materialen van robuust tot verfijnd.  De prachtige kleuren van het verschillende aardewerk passen natuurlijk in ieder interieur. Wat ik nu te zien kreeg is maar een deel van hun grote aanbod, je kan tenslotte niet alles kwijt in zo’n tent maar het geeft wel een hele mooie impressie.  Ook al zitten we volop in de kerstsfeer het lijkt mij een goed plan om straks de lege plekken eens op te vullen met deze mooie woonaccessoires  van https://www.gnuswonen.nl/  en je weet, mixen en matchen mag helemaal.

Denk je dat je al genoeg hebt? Berg wat items op en wissel de accessoires eens in de zoveel tijd om, je zult zien dat jouw interieur elke keer weer verrast.   

 

Fijne Feestdagen!!

 

PS: Check ook even de FB pagina’s van Jansenjansenbuitenkoken en Gnuswonen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *